U samo par lakih i jednostavnih koraka postanite registrovan korisnik e-računa. Uz servis Moj eRačun olakšajte svoje poslovanje!

Jednostavno

U samo par jednostavnih koraka besplatnom registracijom i izborom paketa u skladu sa vašim obimom poslovanja ostvarujete mogućnost elektronskog upravljanja e-računima i celokupne dokumentacije koja je neophodna za vaše uspešno poslovanje u skladu sa zakonskom regulativom.

Mreža

Moj eRačun je platforma sa najvećom mrežom integrisanih ERP sistema, koja omogućava elektronsku razmenu e-računa između dobavljača i kupaca, uz upravljanje čitavog poslovnog procesa izdavanja, primanja i arhiviranja e-računa, na najbrži i najsigurniji način.

Integracija

Moj eRačun će Vama ili Vašem partneru koje će vršiti sistemsku integraciju Vašeg ERP-a i servisa Moj eRačun osigurati podršku koja podrazumeva detaljnu tehničku specifikaciju za razmenu podataka između korisnika i našeg servisa.

Zakon

eRačun, ne samo da je zakonski priznat kao i račun u papirnom obliku, već će biti i zakonski obavezna I počinje sa potpunom primenom u javnom sektoru od 1. januara 2022. godine. Zakonom je propisano  da se račun kao računovodstvena isprava sastavlja i dostavlja pravnim licima i preduzetnicima u elektronskom obliku i da mora biti potvrđena od strane odgovornog lica koje svojim potpisom ili drugom identifikacionom oznakom potvrđuje njenu verodostojnost – slanje i verifikacija e-računa.

Sigurnost

Razmena e-računa kroz servis Moj eRačun je potpuno siguran način razmene. E-račun može poslati i primiti isključivo osoba koja je autorizovana za slanje eRačuna.