Razmena računa putem usluge Moj-eRačun je brza i jednostavna!

Jednom kada se registrujete, možete početi da šaljete eRačune putem naše veb aplikacije ili iz vašeg knjigovodstvenog rešenja!

stari-vs-novi-način

Zašto eRačun?

Uvođenjem eRačuna ukidate nepotrebne procese i automatizujete svoje poslovanje!

Digitalizujte svoje poslovanje

Aktivirajte uslugu eRačun i započnite digitalizaciju svog poslovanja!

Prednosti eRačuna

Izuzetno visoka stopa preuzetih eRačuna

Najveća prednost servisa Moj-eRačun je izuzetno visoka stopa preuzetih eRačuna koja iznosi čak 98% za to je zaslužna profesionalna korisnička podrška servisa.

Status preporučene pošiljke

Svaki e-Račun poslat putem servisa Moj-eRačun, ima status preporučene pošiljke. Znate tačno vreme kada je poslati e-Račun preuzet i kada počinje teći valuta plaćanja.

Moj-eRačun mreža

Moj-eRačun usluga je integrisana u više od 100 računovodstvenih programa. Ukoliko ne koristite račuvodstveni program eRačune možete slati putem naše kreiraj aplikacije.

Intuitivni interfejs

Putem intuitivnog interfejsa pratite statuse svojih računa (poslati, dostavljeni, nedostavljeni) i jednostvno ih pretražujte. Zaglavlje je prilagođeno kako za korisnike sa osnovnim informatičkim znanjem tako i za napredne korisnike.

Zakonska regulativa

eRačun servisa Moj-eRačun overen je aplikativnim sretifikatom i vremenskim žigom, što ga čini pravosnažnim prema Zakonu o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju i Zakonu o računovodstvu.

Primanje eRačuna u računovodstveni program

Šta kažete da sve svoje račune proknjižite sa nekoliko klikova mišem bez i jedne greške?
Slanjem eRačuna ostvarujete izuzetan benefit, primanje eRačuna predstavlja prvi korak prema stvaranju modernog, brzog, i konkuretnog preduzeća.

Proverite ostale eDokumente

Pored eRačuna, putem servisa Moj-eRačun možete razmenjivati i druge eDokumente